Betaalbare top wijn in Leiden

De Boze Wolf heeft gezorgd voor prachtige wijnen die je niet in de supermarkt aantreft! Je hoeft niet ver te zoeken voor de meest smakelijke wijn in Leiden, voor een wel heel betaalbare prijs. Chefkok en fijnproever/wijnproever Wolf koopt zijn uitstekende wijnen rechtstreeks in bij persoonlijk bekende Oostenrijkse en Duitse wijnboeren. Puur genieten dus met prachtige wijnen, van bouquet tot afdronk! De Boze Wolf maakt optimaal gebruik zijn ervaring, expertise en enthousiasme om te zorgen voor wijn met een hoge kwaliteit en verfijnde smaak. De wijnen die Wolf hoogstpersoonlijk heeft geselecteerd bij de beste wijnboeren zijn beschikbaar voor iedereen met een voorliefde voor heerlijke wijn. De wijnen die door De Boze Wolf zijn meegenomen zijn bovendien zeer betaalbaar en passen naadloos bij de kookstijl van Wolf. Voor een gastronomische combinatie tussen wijn en spijs ben je dus op de juiste plek!

Hoe Boos is De Wolf?

Gelukkig is De Boze Wolf niet boos op jou. Wolf is alleen een tikkeltje teleurgesteld in de kwaliteit en belabberde smaak van veel wijnen die hij aantreft in supermarkten, restaurants en zelfs speciaalzaken in Nederland. Voor mooie wijn in Leiden en omstreken hoef je echter helemaal niet veel te betalen. Het zorgvuldig geselecteerde assortiment van De Boze Wolf houdt namelijk rekening met de allerbelangrijkste factoren. Smaak, kwaliteit, prijs en de mogelijkheden tot combineren met heerlijke gerechten. Als gepassioneerd en kritisch chefkok is De Boze Wolf het nu eenmaal zat om genoegen te nemen met fantasieloze en smakeloze gerechten of wijnen. Alleen het beste is goed genoeg! Voor jou toch ook?

Een unieke wijn ervaring

Door Wolf’s afkomst uit de streek, zijn beheersing van de taal en het kennisniveau zijn de geselecteerde prachtwijnen een absolute must voor fijnproevers en wijnliefhebbers. Wijn wordt toegankelijk gemaakt door de grenzeloze passie die Wolf in zijn werk legt. De Boze Wolf zorgt voor een ongeëvenaarde smaakbeleving waarbij Wolf zelf u overtuigend kan informeren. Bij De Boze Wolf vind je dus alleen smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige wijnen voor een eerlijke prijs. Geen slobberwijnen, geen massaproductie, geen te hoog geprijsde middelmaat. Alleen zorgvuldig geselecteerde topwijnen, vóór liefhebbers, dóór liefhebbers. Wil je genieten van de kant en klare maaltijden of zelfs een tot in de puntjes verzorgde wijnproeverij in Leiden en omstreken? Of wil je meer weten over de mogelijkheden bij De Boze Wolf? Neem dan vlug contact op of probeer eens een maaltijd of wijn. Voor je het weet ben je zelf ook ervaringsdeskundige!