Wine & Tasting

Betaalbare top wijnen in Leiden

De Boze Wolf heeft gezorgd voor prachtige wijnen die je niet in de supermarkt aantreft! Je hoeft niet ver te zoeken voor de meest smakelijke wijn in Leiden, voor een wel heel betaalbare prijs. Chef-kok en Bourgondier Wolf haalt zelf zijn uitstekende wijnen rechtstreeks bij persoonlijk bekende Duitse en Oostenrijkse  wijnboeren. Puur genieten dus met prachtige wijnen, van bouquet tot afdronk! De Boze Wolf maakt optimaal gebruik van zijn ervaring, expertise en enthousiasme om te zorgen voor wijn met een hoge kwaliteit en verfijnde smaak. De wijnen die Wolf heeft geselecteerd zijn beschikbaar voor iedereen met een passie voor heerlijke wijn. De wijnen van De Boze Wolf zijn zeer betaalbaar en passen naadloos bij de kookstijl van Wolf. Voor een gastronomische combinatie tussen wijn&spijs ben je dus op de juiste plek!

Een unieke wijn ervaring

De afkomst van Wolf uit de streek en zijn taal- en kennisniveau stellen hem in staat om de juiste wijnen bij de juiste wijnboeren te selecteren. Hij spreekt hun taal en zij accepteren zijn smaak en vakkennis. Hierdoor komt zijn unieke selectie van prachtige wijnen tot stand, een absolute must voor fijnproevers en wijnliefhebbers.

Wijn wordt toegankelijk door de liefde en passie die Wolf in zijn werk legt.

Wolf zorgt voor een unieke smaakbeleving waarbij hij u zelf overtuigend kan informeren. De Boze Wolf heeft uitsluitend smaakvolle en kwalitatief uitstekende wijnen voor een eerlijke prijs. Geen slobberwijnen, geen massaproductie, geen te hoog geprijsde middelmaat. Alleen zorgvuldig geselecteerde topwijnen van topwijnboeren , vóór liefhebbers, dóór liefhebbers.

Wil je zelf een keer genieten van een tot in de puntjes verzorgde wijnproeverij? Neem dan contact op.

Willen weten hoe ons programma van wijn&spijs in elkaar zit?

Neem dan de proef op de som en bestel en van onze introductiepakketten naar keuze. Ga hiervoor naar de Proefbestelpagina.