Wijnproeverij

Een unieke wijnproeverij in Leiden en omstreken

Wijnproeverijen zijn heerlijk! Ben je op zoek naar gezelligheid, een leerzame ervaring en wil je bovenal genieten van prachtige wijnen die je niet in de supermarkt aantreft? De Boze Wolf deelt zijn ervaring, expertise en enthousiasme graag tijdens een tot in de puntjes verzorgde wijnproeverij in Leiden en omstreken. Dat wijnproeverijen duur zijn is een grote misvatting. Chefkok en fijnproever Wolf heeft een onmiskenbare passie voor heerlijke wijn, die hij graag wil delen met gelijkgezinden. Je kunt daarom bij De Boze Wolf terecht voor een professioneel georganiseerde wijnproeverij naar keuze. Wil je een wijnproeverij in Leiden, Katwijk, Voorschoten of waar dan ook in Nederland organiseren? Maak gebruik van Wolf’s kennis en passie. Wolf  haalt zijn wijnen zelf bij persoonlijk bekende en vertrouwde Duitse en Oostenrijkse wijnboeren. Geen massa geproduceerde slobberwijnen dus, maar puur genieten met prachtige creaties, van bouquet tot afdronk!

Wolf is teleurgesteld in de kwaliteit en variatie van de wijnen die we in Nederland zoal tegen komen. Ben je op zoek naar goede wijn in Leiden en omstreken, dan ben je al snel aangewezen op de wat meer deftige wijnhuizen of slijterijen.

Bij De Boze Wolf ben je aan het juiste adres voor betaalbare en kwalitatief hoogstaande biologisch en ecologisch geteelde wijnen  Wolf haalt zijn wijnen direct bij zeven door hem persoonlijk geselecteerde wijnboeren, waarmee hij in de laatste 20 jaar een vriendschappelijke relatie heeft opgebouwd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar de wijnproeverijen die voor jou op een rijtje zijn gezet. Geniet van verschillende combinaties van wijn en spijs, uiterst zorgvuldig uitgekozen. Voor de échte liefhebbers organiseert  Wolf zelfs proeverijen in combinatie met een heuse kookworkshop.

Kies zelf je locatie of kom voor je wijnproeverij naar Leiden

Natuurlijk zijn jij en je vrienden, collega’s of familieleden van harte welkom bij De Boze Wolf. Beschik je zelf over een geschikte locatie dan komt Wolf graag met een uitdagende selectie wijn en hapjes of gerechten passend bij elke te proeven wijn naar je toe. Op kantoor, thuis of op een speciale locatie. Om optimaal te genieten van de wijnproeverij combineert Wolf 6 wijnen met 6 hapjes of 6 gerechten.     Door de kwaliteit en rijke smaak van Wolf’s wijn en spijs combinaties belandt je vanzelf wel in de zevende hemel.

De Boze Wolf verzorgd daarnaast ook privé diners !

Meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met de Boze Wolf of probeer eens een maaltijd of wijn. Voor je het weet ben je zelf ook fijnproef-deskundige! Ga hiervoor naar de Proefbestelpagina.

Maak een keuze uit onze proefvoorstellen of bel met Wolf (06 2425 4964) voor een meer persoonlijk voorstel.