Een unieke wijnproeverij in Leiden en omstreken

Wijnproeverijen zijn heerlijk! Ben je op zoek naar gezelligheid, een leerzame ervaring en bovenal genieten van prachtige wijnen die je niet in de supermarkt aantreft? De Boze Wolf deelt zijn ervaring, expertise en enthousiasme graag tijdens een tot in de puntjes verzorgde wijnproeverij in Leiden en omstreken. Dat wijnproeverijen duur zijn is een grote misvatting. Chefkok en fijnproever Wolf heeft een onmiskenbare passie voor heerlijke wijn, die hij graag wil delen met gelijkgezinden. Je kunt daarom bij De Boze Wolf terecht voor een professioneel georganiseerde wijnproeverij naar keuze. Wil je een wijnproeverij in Leiden, Katwijk, Voorschoten of waar dan ook in Nederland organiseren? Maak gebruik van Wolf’s kennis en passie. De Boze Wolf koopt zijn wijnen direct in bij persoonlijk bekende en vertrouwde Oostenrijkse en Duitse wijnboeren. Geen massa geproduceerde slobberwijnen dus, maar puur genieten met prachtige creaties, van bouquet tot afdronk!

Is Wolf boos op mij?

Geen zorgen! Wolf is helemaal niet boos op jou. De Boze Wolf is alleen een beetje teleurgesteld in de kwaliteit en variatie van de wijnen die we in Nederland zoal tegen komen. Ben je op zoek naar goede wijn in Leiden en omstreken, dan ben je al snel aangewezen op de wat meer deftige wijnhuizen of slijterijen. Wolf zorgt voor zeer betaalbare wijnproeverijen met bio- en eco wijnen die door hem persoonlijk zijn uitgekozen. De Boze Wolf haalt zijn heerlijke wijnen namelijk direct bij zeven door hem persoonlijk geselecteerde wijnboeren, waarmee hij een persoonlijke relatie heeft opgebouwd door de jaren heen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar de wijnproeverijen die voor jou op een rijtje zijn gezet. Geniet van talloze aangename combinaties van wijn en spijs, uiterst zorgvuldig uitgekozen door Wolf zelf. Voor de échte liefhebbers organiseert De Boze Wolf zelfs proeverijen in combinatie met een heuse kookworkshop.

Kies zelf je locatie of kom voor je wijnproeverij naar Leiden

Natuurlijk zijn jij en je vrienden, collega’s of familieleden van harte welkom bij De Boze Wolf. Maar je mag ook zelf op zoek naar een geschikte locatie. Nodig Wolf uit met een uitdagende selectie wijn en heerlijke bijbehorende gerechten waar je smaakpapillen van zullen juichen. Bij jou op kantoor, thuis of op een speciale locatie. Om optimaal te genieten van de wijnproeverij combineert Wolf altijd maximaal 6 wijnen met 6 gerechten. Door de hoge kwaliteit en rijke smaak van Wolf’s maaltijden en wijn zijn deze zes combinaties genoeg om jou en je gasten in de zevende hemel te brengen. De Boze Wolf verzorgd ook kant en klare maaltijden of zelfs een privé lunch of diner! Wil je meer weten over de mogelijkheden bij De Boze Wolf? Neem dan snel contact op of probeer eens een maaltijd of wijn. Voor je het weet ben je zelf ook ervaringsdeskundige!