Taste & Quality

Sinds 25 jaar verzorgt Wolf diverse horeca diensten zoals Catering, Kookstudio en restaurants onder de naam Catootje in Voorschoten en Leiden.

Sinds 1 januari is hij begonnen met een nieuw concept onder de naam De Boze Wolf. Minder vlees, vis en kip, meer groente, variatie en smaak op je bord.

Mijn Verhaal

Van begin af aan heb ik met veel smaak, fantasie en variatie gekookt maar uiteindelijk moeten constateren dat mijn “crusade” geen navolging heeft gevonden, integendeel, heel Leiden en omstreken wordt volgepropt met fantasieloze na-apers van de Italiaanse, de Griekse, de Franse en weet ik wat nog voor keukens. Een ieder denkt de authentieke smaak komt vanzelf als het maar op de gevel de de menukaart staat. Waar in Godsnaam kan je nog een lekkere Loempia eten?

Chinees is dood! Wij worden plat gebombardeerd door pizza’s met een bodem van karton en toppings waarvan een echte Italiaan alleen maar over zijn nek zou gaan. Dezelfde generaliserende smaakverval was en is altijd al van toepassing op de keuze van de wijn die geschonken wordt, chardonnay met teveel zuur die gecamoufleerd wordt door de smaak van houtsnippers die tijdens de gisting door de wijn worden geschoten. Houtrijping noemen ze dat.

Ik heb er genoeg van, mijn bedrijf heet vanaf nu “De Boze Wolf”. Ik kook uitsluitend nog voor mensen die een originele en smaakvolle keuken en dito wijnen kunnen en willen waarderen.

Wolf Weber.

Een culinaire verrassing

Wijnproeverij

Voor elke wijn heb ik een heerlijk bijpassend gerecht.

Lees meer…

Privé dinner

Walking of aan tafel dinner. Bij uw of mijn thuis, ik heb oplossing voor elke situatie.

Lees meer…

Kant en klaar maaltijden

Bestel Heerlijk ambachtelijk kant en klare maaltijden van de Boze Wolf

Alle maaltijden kijken

Onze wijnen

Alle wijnen kijken