“Ik kook uitsluitend nog voor mensen die een originele en smaakvolle keuken en dito wijnen willen waarderen.”

Onze Produkten

100% bio is niet altijd mogelijk. Zo werkt De Boze Wolf met biologisch gekweekte vis maar moet toch aanvullen met duurzaam gevangen vis en zeevruchten.

De kippen zijn voor 90% bio, lopen vrij in de buitenlucht en zijn bijzonder lekker. Varkens komen uit Spanje (Iberico), Limburg en Duitsland (wildzwijn) en doen zich tegoed aan natuurlijk voedsel. Rund en lam zijn bio en komen uit Hoogmade en Ter Aar.

Biologische groente komt uit het groene hart dus uit de directe naaste omgeving.

Onze bijzondere biologisch en ecologische geteelde wijnen haal ik bij wijnmakers van mijn keuze in Duitsland en Oostenrijk.

Ik ben voor minder vlees en meer groente op je bord. Ik heb voor elk gerecht de juiste wijn.

Eet smakelijk!!!

Privé lunch of diner

Bij u thuis

Uitgeserveerd aan tafel (hoeveel gasten kunt u kwijt – 10 tot 20?) Walking dinner (over de hele avond verdeeld door het hele huis) – geschikt voor grotere groepen gasten dan aan tafels kunnen zitten. Wij bespreken met u de meest geschikte optie.  Wij verzorgen niet alleen het eten maar ook de overige organisatie.

Hebt u weleens gedacht aan een combinatie van een walking dinner of een diner aan tafel met een wijnproeverij waarbij onze wijnen perfect aansluiten bij de aparte gangen en er ook nog een goed verhaal bijhoort?

Bij mij thuis

Oegstgeest nabij Kennedylaan

Ik beschik in mijn eigen woning over een adequate open keuken en een representatieve en gezellige eet- en zitruimte voor 4 tot 8 (10) gasten. Menukeuze en vorm in gezamenlijk overleg. Dit is tevens een goede plek voor een wijnproeverij met hapjes.
Vanuit Leiden bus 187 stopt direct voor de deur – tevens vrij parkeren.

Op locatie

Huis te klein? Te veel rompslomp? Geen tijd voor de organisatie? Op het terrein van de pittoreske Stadsboerderij Landzicht in Leidschenveen-Ypenburg beschikken wij over een representatieve restaurant-ruimte annex moderne keuken waar u met uw gasten voor een gezellig feest terecht kunt. De ruimte is ook geschikt voor een kookworkshop of een iets uitgebreidere wijnproeverij met of zonder bijpassende hapjes. Informeer naar de mogelijkheden. Er is parkeerruimte aanwezig en de locatie is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar. Randstadrail 3 en 4 vanuit Den Haag.

Over ons

De Boze Wolf combineert smaakvol biologisch eten met bijzondere Duitse en Oostenrijkse bio wijnen.

Ontvang het laatste nieuws en aanbieding

Neem contact met ons op