Heerlijke kant en klare maaltijden van de Boze Wolf

Voor de echte fijnproevers die weinig tijd over hebben om iedere avond heerlijke maaltijden voor zichzelf te bereiden, bezorgt De Boze Wolf kant en klare maaltijden gratis aan huis! Deze maaltijden zijn onvergelijkbaar met de kant en klare maaltijden die we in de supermarkt aantreffen, maar zijn met liefde bereid door chefkok Wolf. De Boze Wolf gebruikt zijn culinaire ervaring en fantasierijke geestdrift om smaakvolle gerechten te bereiden voor onverbeterlijke smulpapen. Heb je te weinig tijd om zelf dagelijks de keuken in te duiken voor gevarieerde maaltijden? Zijn je smaakpapillen te verfijnd om genoegen te nemen met een vette hap of quasi-smakelijke gerechten, die slechts in de verte doen denken aan de keukens van Italië, Griekenland of Frankrijk? Hunker je naar een authentieke streling voor je tong, bereid met verse ingrediënten? De Boze Wolf is het met je eens en zorgt voor de lekkerste kant en klare maaltijden die kwalitatief met kop en schouders boven de rest uitsteken!

Waarom is Wolf zo boos?

Maak je geen zorgen! Wolf is niet boos op jou. De Boze Wolf wordt alleen erg verdrietig van de culinaire beperking die wordt opgelegd aan liefhebbers van lekker en gevarieerd eten door de heersende restaurants in Nederland. Voor een goede maaltijd betaal je al snel de hoofdprijs, terwijl ongezond en middelmatig voedsel alom vertegenwoordigd is. Wolf doet het anders, juist om mede-fijnproevers te laten weten dat je in Nederland nog steeds heerlijk kunt eten voor een zeer betaalbare prijs. Voor ons liefhebbers geen pizzabodems van karton, geen slappe loempia’s en nooit meer een veel te dure magnetronmaaltijd waarvoor de hoofdprijs wordt gevraagd. De Boze Wolf gebruikt zijn rijke ervaring en expertise als chefkok om gezonde en uitgebalanceerde gerechten te maken voor lekkerbekken. En nog betaalbaar ook!

De passie van De Boze Wolf

Wolf is een echte gastronoom! Zijn passie voor het bereiden van eten laat liefhebbers van zijn kookkunsten smikkelen en smullen. Steeds weer bereidt Wolf een gerecht waar ervaringsdeskundigen wild van worden. De kant en klare maaltijden die in de regio Leiden gratis aan huis worden bezorgd zijn zeer mild geprijsd door De Boze Wolf. Waarom? Omdat passie voor koken én lekker eten belangrijk is! Naast zijn passie voor de culinaire kunsten kun je overigens ook bij De Boze Wolf terecht voor heerlijke wijn in Leiden en omstreken. Wil je graag eens een wijnproeverij in Leiden bijwonen? De wijnen van De Boze Wolf worden rechtstreeks ingekocht bij onafhankelijke wijnboeren en voldoen alleen aan de hoogste kwaliteitseisen van Wolf zelf. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij De Boze Wolf? Neem dan snel contact op of probeer eens een maaltijd of wijn. Voor je het weet ben je zelf ook ervaringsdeskundige!