Food & More

De passie van De Boze Wolf

Wolf is een echte Bourgondiër. Zijn passie voor koken staat garant voor een keur aan gerechten voor de echte liefhebbers en smulpapen.

De kant-en-klaar maaltijden die in de regio Leiden gratis aan huis worden bezorgd zijn mild geprijsd. Waarom? Omdat passie voor koken én lekker eten voor Wolf belangrijk is! Naast zijn liefde voor de culinaire kunsten kun je bij De Boze Wolf overigens ook terecht voor heerlijke wijnen. Wolf koopt zijn wijnen rechtstreeks bij een zestal onafhankelijke bio- en eco wijnboeren in Duitsland en Oostenrijk. Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact op of probeer eens een maaltijd of wijn. Voor je het weet ben je zelf ook fijnproefdeskundige! Ga hiervoor naar de “Proefbestelpagina”.

Wolf verwerkt uitsluitend verse en biologische grondstoffen en maakt absoluut geen gebruik van kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen.

Alle maaltijdcomponenten zijn gesteriliseerd en worden vrij huis geleverd (Leiden en omstreken) of per post verstuurd in recyclebare en herbruikbare glasverpakking.

De maaltijdcomponenten zijn minimaal 6 maanden houdbaar en kunnen het beste koel en donker worden opgeslagen, dit hoeft niet de koelkast te zijn.

De Boze Wolf maakt geen gebruik van overbodige kunststof verpakkings-materialen.

De groenten van de boze Wolf . . . . .

Zijn er niet want als je verse groenten bereid en dan ook nog steriliseert zijn alle belangrijke vitamines en mineraalstoffen voor het grootste gedeelte verdwenen dus begint Wolf er niet aan.  Gebruik je fantasie en bedenk voor elke maaltijd je eigen verse groente als bijgerecht of maak gebruik van het groente advies van De Boze Wolf.