Privé lunch of diner

Ik kook uitsluitend nog voor mensen die een originele en smaakvolle keuken en dito wijnen willen waarderen.

Wolf Weber

Bij uw thuis

Walking Diner

Uitgeserveerd aan tafel (hoeveel gasten kunt u kwijt – 10 tot 20?) Walking dinner (over de hele avond verdeeld door het hele huis) – geschikt voor grotere groepen gasten dan aan tafels kunnen zitten. Wij bespreken met u de meest geschikte optie.  Wij verzorgen niet alleen het eten maar ook de overige organisatie.

Hebt u weleens gedacht aan een combinatie van een walking dinner of een diner aan tafel met een wijnproeverij waarbij onze wijnen perfect aansluiten bij de aparte gangen en er ook nog een goed verhaal bijhoort?

Neem Contact op

Bij mijn thuis

Oegstgeest

Ik beschik in mijn eigen woning over een adequate open keuken en een representatieve en gezellige eet- en zitruimte voor 4 tot 8 (10) gasten. Menukeuze en vorm in gezamenlijk overleg. Dit is tevens een goede plek voor een wijnproeverij met hapjes.
Vanuit Leiden bus 187 stopt direct voor de deur – tevens vrij parkeren.

Informeer naar de mogelijkheden

Op locatie

Leidschenveen-Ypenburg

Huis te klein? Te veel rompslomp? Geen tijd voor de organisatie? Op het terrein van de pittoreske Stadsboerderij Landzicht in Leidschenveen-Ypenburg beschikken wij over een representatieve restaurant-ruimte annex moderne keuken waar u met uw gasten voor een gezellig feest terecht kunt. De ruimte is ook geschikt voor een kookworkshop of een iets uitgebreidere wijnproeverij met of zonder bijpassende hapjes. Informeer naar de mogelijkheden. Er is parkeerruimte aanwezig en de locatie is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar. Randstadrail 3 en 4 vanuit Den Haag.

Informeer naar de mogelijkheden